Norge - søndag den 23. maj 2010


Kyrkjebygda og Folkestien kun for mænd

Tilbage

Vejret viste sig atter fra allerbedste side. Der var såmænd plads nok i hytten, hvis det ikke var vejr til at være ude. Men det hele bliver altså noget sjovere, når man kan kaste sig udenfor på græsset og sole sig. Og det kunne vi i dag.

Da vi havde spist rester til frokost, blev der blev slappet af til den store guldmedalje. Et par hold kørte på tur, for at kigge nærmere på omgivelserne. Marie og jeg tog med hendes søskende og Ruddy på en gåtur op i bakkerne bag os. Det blev en rigtig flot tur med god udsigt ud over søen Nisser. Vi nåede op til det område, hvor gårde og marker blev erstattet af skov og rindende vand overalt. Det var utroligt, som det hele kunne skifte næsten på en meter.

Vi havde gået en god tur opad, og vi var blevet lidt tørstige. Vi fandt en grillhytte, som så ud til at være til fri afbenyttelse. Her var dejligt tempereret og vi hyggede os med en kold øl, før vi fortsatte opad. Vi nåede dog ikke mere end ca. 500 meter længere op, før vi besluttede at vende om.

Da vi nåede tilbage til grillhytten, måtte vi holde pause igen... Ja, man har jo kun det sjov, man selv laver...

Vi vendte tilbage til de hytten og dem, der var blevet tilbage. Efter en kort pause slyngede Hans Christian ud, at nu kunne vi da lige klare den godt 5 km. Folkesti. Det var Jens Peter og jeg helt med på - til Hans Christians store overraskelse.

Nye forsyninger i sækken og afsted. Vi hyggede os fælt på denne ekstra herretur!

Aftensmaden var tilberedt hjemmefra af 3 hold af gæsterne. Det ene hold var taget hjem, så vi var lidt bekymret for, hvad de serverede for os. Men det hele smagte nu rigtig godt og der blev spist op. Appetitten havde bestemt ikke fejlet noget hos vores gæster indtil nu.

Der var ikke ret mange, der havde forladt os i dag, så vi var mange, der nød den gode aftensol og i selskabet var der fortsat mange, der også nød en god whisky, så det lakkede mod enden af de gode dråber.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10